Чайник заварювальний Wilmax 850 мл WL-994020/A

Чайник заварювальний Wilmax 850 мл WL-994020/A
Відгуки:
(0)
  • Код товару: WL-994020 / A
  • Наявність: Немає в наявності

Чайник заварювальний Wilmax 850 мл WL-994020 / A

Мінімальна кількість для замовлення - 1 одиниця 

Заводська упаковка

Термостійкий чайник для заварювання витримує високі температури не тільки в процесі приготування напою, але і при використанні в мікрохвильовій печі.

Повернення товару

14 днів на повернення та обмін товару

Доставка

Наступного дня при замовленні до 16:00

Гарантія

100% гарантія якості та справжності товару

Заварники для чаю Wilmax з фільтром зі сталі

У каталозі ви побачите фото та опис моделей. Витончений дизайн і невелика вага роблять чайники привабливим і практичним придбанням. /li>

Практично всі представлені у продажу вироби мають фільтр із нержавіючої сталі. У ньому зручно заварювати листовий чай, а також додавати спеції, навіть великі, наприклад гвоздику або цедру лимона, апельсина. Не переживайте - заварник для чаю Вілмакс не дасть потрапити в чашку нічому сторонньому, крім самої рідини: все залишиться у фільтрі. >Щоб звичайне чаювання перетворилося на справжню церемонію, ви можете купити чайник для заварювання Wilmax разом зі склянками. Вони виготовлені з того ж матеріалу – боросилікатного скла, і не бояться перепадів температури. Залежно від моделі, кришкою стає те саме скло або бамбук. У будь-якому випадку, ви отримуєте недорогий та безпечний посуд – виробник гарантує використання тільки природних та екологічно чистих матеріалів, які не вступають у реакцію та не виділяють жодних речовин.

Для цінителів холодного блиску металу офіційний виробник пропонує вироби з нержавіючої сталі марки 18/10. Якщо вас бентежить ціна, то зверніть увагу на позиції, помічені червоним маркером «Розпродаж»: їхня вартість знижена.

Порцеляновий заварювальний чайник Вілмакс – прикраса столу

Не подобається прозорість боросилікатного скла? Для вас в інтернет-магазині представлені красиві у своїй білосніжності вироби з порцеляни. Прайс на товари залежить від ємності та складності форми виробу. Порцелянові вироби дешевші, ніж з нержавіючої сталі, але дорожчі, ніж скляні. не побачите витончених форм - все стримано і класично суворо. Але це лише підкреслює аристократичність, характерну британцям.

Ви можете купити чайник для заварювання Вілмакс з фарфору в наступних розмірах:

  • 450 мл,
  • 500 мл ,
  • 550 мл,
  • 650 мл,
  • 750 мл,
  • 800 мл,
  • 900 мл ,
  • 1050 мл,
  • 1100 мл,
  • 1150 мл.

Безсумнівна перевага білого фарфору – його здатність надавати урочисті нотки навіть у звичайній обстановці. Недарма королівське подружжя Британії надає перевагу саме фарфоровим сервізам.

Скористайтеся нашим сайтом, щоб знайти модель, яка вам подобається за формою та ємністю. Якщо вам не до вподоби кип'яно-білий колір, ви можете замовити посуд із колекції, що виникла в результаті співпраці з кулінарною зіркою шоу Юлією Висоцькою. Англійський бренд відійшов від канонічного білого, створивши красивий молочний підтон – м'якший і менш претенційний, що формує приємну атмосферу домашнього затишку. 3 поштових служб на вибір: Інтайм, Автолюкс, Нова Пошта. Окрім їх стандартного пакування, робимо власну, що уберігає від пошкоджень під час транспортування. Бій та заводський шлюб міняємо за власний рахунок.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.