Тарілка глибока кругла Wilmax 23см/400мл WL-991186/A

Хіт продажів
Тарілка глибока кругла Wilmax 23см/400мл WL-991186/A
Відгуки:
(0)
  • Код товару: WL-991186 / A
  • Наявність: В наявності
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Тарілка глибока кругла Wilmax 23см/400мл WL-991186/A

Мінімальна кількість для замовлення - 1 одиниця 

У заводській упаковці 6 шт

Порцеляна не боїться перепадів температур, і може бути нагріта аж до 300про З. Всі вироби – класичні, тому підходять для урочистостей будь-якого масштабу або повсякденної експлуатації.


Повернення товару

14 днів на повернення та обмін товару

Доставка

Наступного дня при замовленні до 16:00

Гарантія

100% гарантія якості та справжності товару

Глибокі тарілки Wilmax для подачі перших страв

Глибокі тарілки Вілмакс використовуються для подачі перших страв. Ємність – від 0,25 до 0,5 л, діаметр – від 20 до 24 см. Класичні тарілки – круглі, з денцем менше, ніж верхня частина. Щоб бульйон або рідина не пролилися, у виробі є широкі борти, що йдуть під кутом. Вони також необхідні для того, щоб видаляти зайву рідину з ложки. із Англії пропонує мінімалістичні вироби без декору. У продажу представлені моделі з білого фарфору, чисте звучання якого при легкому ударі по краю видає його висококласне походження. У каталозі всі товари супроводжуються чіткими фото із зазначенням ціни. Якщо ви хочете придбати виріб дешевше, дивіться позиції з яскраво-червоною позначкою «Розпродаж». Попередню та поточну вартість ви побачите під фото.

Сучасні супові тарілки Вілмакс

Нехай класичним варіантом виступає кругла модель зі скошеними бортиками, але в нашому інтернет-магазині ви знайдете набагато більше форм:

  • широкі бортики, практично паралельні столу, що дозволяє подавати на них соуси,
  • посуд без бортиків простіше зберігати і при сервіруванні вона займає менше місця,
  • оригінально виглядають квадратні та трикутні вироби.
  • li>

Квадратна супова тарілка Wilmax оптимальна при зберіганні на маленькій кухні - вона займає менше місця, ніж кругла. Аналогічно вона зручніша при сервіруванні столу на двох. що ваша покупка прослужить не одне десятиліття. На нашому сайті ви можете купити супову тарілку Wilmax у Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові та інших містах України. Працюємо з Інтаймом, Автолюксом, Новою Поштою.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.