Тарілка глибока кругла Wilmax 25,5см/600ml WL-991187/A

Хіт продажів
Тарілка глибока кругла Wilmax 25,5см/600ml WL-991187/A
Відгуки:
(0)
  • Код товару: WL-991187 / A
  • Наявність: В наявності
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Тарілка глибока кругла Wilmax 25,5см/600ml WL-991187/A

Мінімальне кількість для замовлення - 1 одиниця 

Порцеляна не боїться перепадів температур, і може бути нагріта аж до 300проС. Всі вироби – класичні, тому підходять для урочистостей будь-якого масштабу або повсякденної експлуатації.


Повернення товару

14 днів на повернення та обмін товару

Доставка

Наступного дня при замовленні до 16:00

Гарантія

100% гарантія якості та справжності товару

Глибокі тарілки Wilmax для подачі перших страв

Глибокі тарілки Вілмакс використовуються для подачі перших страв. Ємність – від 0,25 до 0,5 л, діаметр – від 20 до 24 см. Класичні тарілки – круглі, з денцем менше, ніж верхня частина. Щоб бульйон або рідина не пролилися, у виробі є широкі борти, що йдуть під кутом. Вони також необхідні для того, щоб видаляти зайву рідину з ложки. офіційний виробник Англії пропонує мінімалістичні вироби без декору. У продажу представлені моделі з білого фарфору, чисте звучання якого при легкому ударі по краю видає його висококласне походження. У каталозі всі товари супроводжуються чіткими фото із зазначенням ціни. Якщо ви хочете придбати виріб дешевше, дивіться позиції з яскраво-червоною позначкою «Розпродаж». Попередню та поточну вартість ви побачите під фото.

Сучасні супові тарілки Вілмакс

Нехай класичним варіантом виступає кругла модель зі скошеними бортиками, але в нашому інтернет-магазині ви знайдете набагато більше форм:

  • широкі бортики, практично паралельні столу, що дозволяє подавати на них соуси,
  • посуд без бортиків простіше зберігати і при сервіруванні вона займає менше місця,
  • оригінально виглядають квадратні та трикутні вироби.
  • li>

Квадратна супова тарілка Wilmax оптимальна при зберіганні на маленькій кухні - вона займає менше місця, ніж кругла. Аналогічно вона зручніша при сервіруванні столу на двох. гарантуючи, що ваше придбання прослужить не одне десятиліття. На нашому сайті ви можете купити супову тарілку Wilmax у Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові та інших містах України. Працюємо з Інтаймом, Автолюксом, Новою Поштою.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.