Термостакан з подвійним дном Wilmax Thermo 300мл WL-888733/A

Хіт продажів
Акція
Термостакан з подвійним дном Wilmax Thermo 300мл WL-888733/A
Відгуки:
(1)
  • Код товару: WL-888733 / A
  • Наявність: В наявності
175.00 грн.-
219.00 грн.-
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Термостакан з подвійним дном Wilmax Thermo 300мл WL-888733/A

Мінімальна кількість для замовлення - 1 одиниця 

Матеріал: боросилікатне скло

Висота: 12 см

Діаметр: 8 см

Рекомендується ручне миття

При застиганні не піддається різанні, а тому відразу виплавляється потрібної форми. Щодо дешевий, екологічно безпечний та кришталево прозорий продукт!

Повернення товару

14 днів на повернення та обмін товару

Доставка

Наступного дня при замовленні до 16:00

Гарантія

100% гарантія якості та справжності товару

Створюючи нову колекцію або застосовуючи інноваційні матеріали, компанія Вілмакс стежить за тим, щоб вони відповідали високим критеріям професійного посуду. Саме тому всі вироби з каталогу можна використовувати як у побуті, так і в ресторанному бізнесі. Цьому сприяють наступні характеристики:

  • стійкість до низьких (-80проС) та високих температур (до 500проС),
  • інертність до всіх продуктів, що використовуються в кулінарії: боїться тільки кислот, характерних для хімічних виробництв, але ніяк не їжі,
  • стійкість до подряпин та стирання: не потрібні спеціальні дерев'яні, силіконові або пластикові лопатки, тому що пошкодити поверхню механічним шляхом практично неможливо,
  • гладка текстура без найменших вад робить скло Вілмакс тактильно приємним, а також зручним для миття: немає пір, в які забивається жир, тому посуд завжди блищить чистотою. В інтернет-магазині Wilmax цим матеріалом представлені 4 основні категорії товарів: Заварювальні чайники. Мають приємну ціну та форму. Внутрішня заварювальна колба зроблена з того ж матеріалу, тому ви візуально регулюєте ступінь міцності чаю. Є різні за обсягом ємності.
  • Глатини. З бамбуковою, скляною чи металевою кришкою. Вироби без кришки мають меншу вартість. Картки товарів на сайті супроводжуються чіткими фото, на яких видно геніальну гру з формою, без шкоди практичності.

    Термостакан з подвійним дном Wilmax Thermo 300мл WL-888733/A Зверніть увагу: ви можете купити скляний посуд Wilmax зі знижкою. Для цього шукайте у прайсі яскраво-червоний стікер із зазначенням знижки. Оформити доставку в Київ, Одесу, Львів, Дніпро, Харків чи інші міста України можна за телефоном, замовивши зворотній дзвінок або самостійно набравши нашого менеджера. Можна замовити через пошту у неробочий час.

Відгуки (1)
Анастасия
Анастасия
20.02.2020
Стакан бомба очень довольна стаканом и заказом магазина.