Термостакан з подвійним дном Wilmax Thermo V400мл/h13cm/d8cm WL-888734/A

Хіт продажів
Акція
Термостакан з подвійним дном Wilmax Thermo V400мл/h13cm/d8cm WL-888734/A
Відгуки:
(0)
  • Код товару: WL-888734 / A
  • Наявність: В наявності
189.00 грн.-
239.00 грн.-
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Термостакан з подвійним дном Wilmax Thermo V400мл/h13cm/d8cm WL-888734/A

Мінімальна кількість для замовлення - 1 одиниця 

Подарувальна упаковка< /span>

Матеріал: боросилікатне скло
При застиганні не піддається різання, тому відразу виплавляється потрібної форми. Щодо дешевий, екологічно безпечний та кришталево прозорий продукт!

Повернення товару

14 днів на повернення та обмін товару

Доставка

Наступного дня при замовленні до 16:00

Гарантія

100% гарантія якості та справжності товару

Створюючи нову колекцію або застосовуючи інноваційні матеріали, компанія Вілмакс стежить за тим, щоб вони відповідали високим критеріям професійного посуду. Саме тому всі вироби з каталогу можна використовувати як у побуті, так і в ресторанному бізнесі. Цьому сприяють наступні характеристики:

  • стійкість до низьких (-80проС) та високих температур (до 500проС),
  • інертність до всіх продуктів, що використовуються в кулінарії: боїться тільки кислот, характерних для хімічних виробництв, але ніяк не їжі,
  • стійкість до подряпин та стирання: не потрібні спеціальні дерев'яні, силіконові або пластикові лопатки, тому що пошкодити поверхню механічним шляхом практично неможливо,
  • гладка текстура без найменших вад робить скло Вілмакс тактильно приємним, а також зручним для миття: немає пір, в які забивається жир, тому посуд завжди блищить чистотою. >

    В інтернет-магазині Wilmax цим матеріалом представлені 4 основні категорії товарів:

    1. Заварювальні чайники. Мають приємну ціну та форму. Внутрішня заварювальна колба зроблена з того ж матеріалу, тому ви візуально регулюєте ступінь міцності чаю. Є різні за обсягом ємності.
    2. Глатини. З бамбуковою, скляною чи металевою кришкою. Вироби без кришки мають меншу вартість. Картки товарів на сайті супроводжуються чіткими фото, на яких видно геніальну гру з формою, без шкоди практичності.

    Термосклянка з подвійним дном Wilmax Thermo V400мл/h13cm/d8cm WL-888734 / A

    Зверніть увагу: ви можете купити скляний посуд Wilmax зі знижкою. Для цього шукайте у прайсі яскраво-червоний стікер із зазначенням знижки. Оформити доставку в Київ, Одесу, Львів, Дніпро, Харків чи інші міста України можна за телефоном, замовивши зворотній дзвінок або самостійно набравши нашого менеджера. Можна замовити через пошту у неробочий час.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.